Професійний блог Цирканюк Світлани Олександрівни

Підручники та посібники

 Підручник Н.П. Саєнко. Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування.

А. В. Слащева   КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З ДИСЦИПЛІНИ КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО КРАЇН СВІТУ. 

Підручник Шумило Г.І.  Технологія приготування їжі 

Підручник В.С. Доцяк Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Карпюк Г.І. Навчальний посібник Основи підприємництва 

Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Про мене

Моє фото
Професійний блог Цирканюк Світлани Олександрівни
Життєве кредо: Правильно навчає той - хто навчає цікаво.
Дивитися мій повний профіль

Архів блогу

  • листопада 2020 (1)
  • Главная страница
  • Навчальна документація
  • Власне портфоліо
  • Мої досягнення
  • Виховна робота
  • Підручники та посібники

Головна

Популярні публікації

Тема "Прості шаблони". Зображення для теми від користувача TheresaTibbetts. На платформі Blogger.